Maak contact met je bronenergie

29-1-2021

Contact met je bronenergie kan je veel opleveren. Je hebt daarmee toegang tot je onderbuikgevoel en innerlijk weten. Dat is extra fijn als je belangrijke keuzes wil maken. Het voedt je gevoel van Zelf, en daarmee je immuunsysteem. Ook zorgt het ervoor dat je levensenergie gaat stromen. Daardoor kun je je fitter voelen.
Ook als je bovenstaande zaken prima op orde hebt is het een fijne oefening om te doen. Bijvoorbeeld voor je gaat slapen, omdat je er een rustig en veilig gevoel van krijgt. Of als je gevoelig bent en snel last hebt van mensen of drukte om je heen.
Kinderen zijn heel goed in dit soort oefeningen. Die kunnen erg goed visualiseren en hun fantasie laten gaan. Kinderen die moeilijk in slaap vallen of angstig zijn. Of snel last hebben van drukte of andere kinderen in de klas. Zij vinden dit een fijne oefening om te doen. Maar geen nood, ook volwassenen kunnen dit 😉.
Ik heb een filmpje gemaakt waarin ik uitleg hoe je dit kunt oefenen. In dit filmpje zie je het eerste stukje. Heb je interesse in de hele oefening, stuur me dan een e-mail