Wordt je kind gehinderd door belemmeringen? Klachten die maken dat je kind niet lekker in zijn of haar vel zit? Of die de ontwikkeling van je kind remmen? Neem dan nu actie zodat je kind het beste uit zichzelf kan halen.

Wordt je kind gehinderd door belemmeringen? Klachten die maken dat je kind niet lekker in zijn of haar vel zit? Of die de ontwikkeling van je kind remmen? Neem dan nu actie zodat je kind het beste uit zichzelf kan halen.

Als je kind ergens last van heeft, is dat natuurlijk heel naar voor het kind. Je niet lekker voelen, op school niet goed uit de verf komen, geen energie hebben om te sporten of buiten te spelen. Een gebrek aan zelfvertrouwen of een laag zelfbeeld speelt ook vaak een rol. Als ouder is het vaak hartverscheurend om aan te zien. Ook leidt het bij jou als ouder tot veel frustraties. Wat is er aan de hand? Wat kan ik er aan doen?

Het optimale uit je kind

Ik kan je kind helpen om obstakels op te ruimen. De spijsvertering sterker maken, allergieën opruimen, het leervermogen vergroten of sociale interactie verbeteren. Ook de invloed van stress, emoties en gedragspatronen kunnen worden aangepakt.

 

Geen buikpijn of hoofdpijn meer. Rust in het hoofd. Of de nacht doorkomen zonder angsten. Stappen maken in lezen of rekenen. Het zijn allemaal resultaten waar kinderen naar verlangen, en hun ouders met hen. Samen met jou en je kind gaan we kijken waar de aandachtspunten zitten en deze vervolgens aan te pakken. Zodat je kind lekker in zijn of haar vel zit en zich onbekommerd kan ontwikkelen.

Behandeling kind

Hoe kan ik je kind helpen?

Wil je dat jouw kind het beste uit zichzelf kan halen? Maak dan een keuze uit de mogelijkheden.

Traject Gezondheid

In dit traject gaan we aan de slag om klachten als vermoeidheid, astma, buikpijn of allergieën aan te pakken. Lees verder!

Crown_58b052

Traject Optimale ontwikkeling

In dit traject gaan we aan de slag met klachten op het gebied van concentratie, lezen/rekenen, sociale interactie of motorische achterstand. Vaak horen er ook problemen bij als buikpijn, vermoeidheid of stress.

Jitske Rutte praktijk Treasure

Kinesioloog

Jitske Rutte

Mijn zoon was vanaf zijn geboorte allergisch voor van alles, zowel eten en drinken als pollen. Wat een getob was dat. Hij mankeerde altijd van alles, en wat een gezoek om er achter te komen waar hij wel en niet tegen kon. En ondanks alle maatregelen was hij nooit echt fit. Met kinesiologie is hij helemaal van zijn allergieën afgekomen. Dus zorgeloos buiten spelen, lekkere toetjes eten of een glas limonade drinken bij een vriendje kon vanaf toen allemaal.  

Mijn dochter kreeg op haar vijfde de diagnose PDD-NOS. De voornaamste problemen waar we zowel thuis als op school tegenaan liepen waren concentratieproblemen, woede-uitbarstingen en prikkelverwerking. Ook liep haar spraak/taalontwikkeling achter en pakte ze het leren op school niet op. Met haar als voorbeeld en “proefkonijn” ben ik zelf een techniek gaan ontwikkelen voor het oplossen van problemen in de neurologische ontwikkeling. Inmiddels functioneert ze fantastisch. Op haar vijftiende hebben we haar opnieuw laten testen. Toen bleek geen sprake meer van enige aandoening: geen kenmerken van autisme, geen concentratieproblemen, geen scheefheden in intelligentie en geen angststoornissen.  Wat een mega verschil heeft kinesiologie voor mijn kinderen gemaakt!