Behandeling

Allergieën, burn-out, spierklachten, reuma, darmklachten …. Waarvoor je komt maakt eigenlijk niet uit. De aanpak is hetzelfde. We gaan op zoek naar de oorzaak van jouw klacht, in plaats van de gevolgen te bestrijden. Het gaat daarbij om jouw unieke, complete plaatje. Wat voor een ander werkt, hoeft niet voor jou te werken. Maar wat speelt er bij jou, wat heb jij nodig? Jouw lichaam en energie weten dat precies. We gaan jouw klacht een verhaal laten vertellen.

 

De inhoud van de behandeling verschilt natuurlijk wel per klacht waarmee je komt. Ik beschik over diepgaande kennis èn behandelprotocollen voor een breed scala aan klachten en oorzaken. Nu denk je misschien: dat klinkt als een langdurig en ingewikkeld traject. Dat valt gelukkig reuze mee. Iedere behandeling geeft al inzicht in het totale plaatje. Succes bereik je alleen door de behandeling een echte kans geven en daarom adviseer ik rekening te houden met minimaal drie behandelingen.

Behandeling van fysieke en mentale klachten in Gouda

Werkwijze

Wat gaan we doen als jij besluit aan jouw klacht te willen werken? We maken een eerste afspraak, waarin we beginnen met een intake. We bespreken jouw klacht en de historie daarin. Dan gaan we meteen aan de slag met de eerste behandeling. Na iedere behandeling overleggen we over het vervolg. Om jouw lichaam en energie te laten spreken, maak ik gebruik van kinesiologie. Kinesiologie maakt het mogelijk zeer gedetailleerd te werken op het gebied van zowel lichaam, geest als ziel. Ook maak ik gebruik van hulpmiddelen als inzichtkaarten en bloesemremedies. Wil je meer weten over hoe dit werkt? Klik dan hier.

 

Praktische informatie

Een behandeling kost 70,- per keer en duurt 45 tot 60 minuten. Ook krijg je adviezen ter ondersteuning over bijvoorbeeld voeding of supplementen, tips en oefeningen voor thuis en je kunt dagelijks vragen te stellen via app of mail.

Mijn therapie wordt vergoed door de meeste zorgverzekeraars. Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging de FAGT en de RBCZ. Als je een verzekering hebt die alternatieve geneeswijzen dekt, kun je (een deel van) de kosten bij je verzekeraar terugvorderen. Check hiervoor de voorwaarden en vergoedingenlijsten van je verzekering.

 

Wil je meer weten over klachten waar ik in mijn praktijk veel mee werk? Klik dan hier

Jitske Rutte praktijk Treasure

Waarom een traject met mij?

Als je ervoor kiest om met mij een traject aan de gaan om je gezondheid terug te winnen, dan kies je voor een heel kundige, ervaren en empathische therapeut. Naast de verplichte medische kennis heb ik heel veel specifieke kennis vergaard. Ik breng kennis uit stapels wetenschappelijke onderzoeken samen en verwerk deze kennis in behandelprotocollen. Dit doe ik al vele jaren en voor allerlei aandoeningen. Daarnaast kan ik jouw situatie goed invoelen en begrijpen, maar je ook een spiegel voorhouden als dat nodig is. En de rode draad zien in jouw verhalen en de puzzelstukjes die we samen verzamelen. Prettig in de omgang en met veel kennis, dat is de meeste gehoorde terugkoppeling van mijn cliënten.