Tips bij een allergie

7-3-2021

Van een allergie kun je best last hebben, van hinderlijk tot overheersend. Daarom een aantal tips van mij om een allergische reactie te verminderen. Heb je zelf geen allergie? Dan kun je misschien een collega of vriendin blij maken met deze tips!
De eerste tip is het slikken van capsules met moringa. Moringa is een boom, officieel de moringa oleifera geheten. De bladeren van deze boom zijn eetbaar en bevatten zeer hoge doses vitaminen, mineralen en eiwitten. Daarom wordt moringa beschouwd als superfood. Moringa laat vrijgekomen histamine met 72% dalen. Histamine is het stofje dat de allergische reactie geeft. Heel effectief dus!
De tweede tip is een techniek die je kunt toepassen op het moment dat je een allergische reactie hebt. Deze techniek heet tappen. Je tapt een aantal punten in een vaste volgorde. Tap ieder punt met 2 vingers, licht, gedurende ongeveer 30 seconden dat is 35 keer.
• Binnenste ooghoek, daarna kleine teen
• Kuiltjes onder sleutelbeen, daarna midden op de bal van de voet
• Op het jukbeen midden onder het oog, daarna tweede teen
• Op zijkant lichaam halverwege elleboogplooi en oksel, daarna grote teen.
Het is natuurlijk nog handiger om van allergieën af te komen. Dat kan in mijn praktijk, waar ik gelukkig vanaf deze week weer cliënten mag ontvangen. Tot die tijd wens ik jou of iemand in je omgeving veel succes met deze tips!