Beetje verlichting nodig in deze donkere dagen?

23-11-2021

De donkere winterdagen zijn voor veel mensen geen pretje. Alle onrust en maatregelen rondom Covid-19 kunnen je in deze periode nog wat verder uit balans brengen. Hoe fijn zou het zijn je weer een stukje lichter te voelen? Een Touch for Health balans kan hiervoor zorgen.

 

De Touch for Health is de basis van de kinesiologie. Met deze techniek worden jouw 14 energiebanen, meridianen, weer met elkaar in balans gebracht. Je energie kan dan vrij van de ene naar de andere energiebaan stromen. Het resultaat hiervan is dat je zelfherstellend vermogen wordt gestimuleerd. Door je energie sterker te maken, wordt je lichaam sterker.

 

De 14 meridianen zijn verbonden met organen. Als dat orgaan teveel of te weinig energie krijgt, dan kun je daar last van krijgen. Ook heeft de onbalans van de één, invloed op andere organen. Heb je bijvoorbeeld griep gehad en een nasleep in je longen, dan is je lichaam èn je energie daar heel druk mee. Dan kan het gevolg zijn dat je nieren te weinig energie krijgen en je daar vervolgens last van krijgt.

 

Als je een chronische ziekte hebt, kan het regelmatig op elkaar afstemmen van je meridianen je een verzachting van je klachten geven. Of misschien ken je iemand die wel een oppepper kan gebruiken? Deze verlichting kan natuurlijk een heel mooi kerstcadeau zijn. Natuurlijk kun je jezelf of een ander hier ook gewoon mee verwennen 😉.

 

Een Touch for Health balans is een eenvoudige techniek en vrij snel uit te voeren. Het duurt dan ook korter dan mijn reguliere kinesiologie consulten. Daarom heb ik hiervoor een speciaal tarief van 50,-. Heb je een aanvullende ziektekostenverzekering, dan krijg je het grootste deel hiervan ook nog eens vergoed. Klinkt goed toch? Heb je interesse, neem dan contact met me op. Laat het ook even weten als je hier een cadeau van wil maken, dan maak ik er een mooie cadeaubon van.