Wil jij precies weten hoe een behandeling werkt, voordat je hem wilt ondergaan?

18-1-2023

Het gebeurt regelmatig dan mensen mij benaderen voor een behandeling, maar dan blijven twijfelen of het wel iets voor ze is. Want wat houdt die behandeling dan in? Het liefst horen ze een precies stappenplan dat ik al ettelijke keren precies zo heb uitgevoerd. Dat lijkt dan houvast te geven. En dan is nog de vraag hoe ik dat dan eigenlijk doe?? 

Wat ik doe lijkt misschien heel zweverig. Ik werk met energie, en energie kun je niet zien. Maar zeg nou zelf, als jij een pilletje van de dokter krijgt weet je toch ook niet wat er precies gebeurt in je lichaam? Maar je gaat er maar van uit dat de dokter het wel zal weten. En daarbij ga je voorbij aan iets heel belangrijks, namelijk dat jouw lichaam en jouw energie precies weten wat er aan de hand is. Beter dan die dokter. Alleen jouw hoofd weet het niet. 

Wat ik doe, heeft vele jaren studie gevraagd. En ik leer nog bijna iedere dag bij. Werken met energie is niet eenvoudig. En ook niet eenvoudig uit te leggen. Hoe energie zich gedraagt is behoorlijk ingewikkeld. Maar, zelfs naar de werking van energie zijn vele wetenschappelijke studies gedaan. De kennis komt dus niet uit de lucht vallen. 

Ik kan natuurlijk wel iets uitleggen over de methode. En ik kan je vertellen of ik jouw klachten ken en de systemen in je lichaam die dat raken. Verder is het toch een kwestie van de stap wagen en het ondergaan. Wil je van je klacht af? Dan moet je actie nemen. Onderga het maar gewoon. Dat is misschien lastig als je graag de controle hebt, of veiligheid zoekt. Dat is dan meteen een dingetje om aan te werken 😉. 

Uiteindelijk telt het resultaat. Dat je van je klacht afkomt. Er heeft wel eens een cliënt tegen me gezegd dat het hem niet uitmaakt wat ik doe of van hem vraag. Al moet hij op zijn kop staan. Het werkt, dus hij doet het. Nou is gelukkig de behandeling wel prettiger dan dat, en (in ieder geval voor mij) ook logischer. Maar werken met energie, aan jouw eenheid van lichaam en geest, is gewoon bijzonder effectief. Dus ga ervoor!
Behandeling van fysieke en mentale klachten in Gouda