Onduidelijk waar je allergisch voor bent? Test het uit!

14-10-2021

Heb jij, of je kind, een allergie maar weet je niet waarvoor? Het kan een heel gepuzzel en geprobeer zijn om er achter te komen. Bloedtesten geven vaak geen duidelijkheid. Met kinesiologie kun je uittesten op welke stof je reageert. En dat kun je zelf leren!

Allergieën, of overgevoeligheid voor bepaalde stoffen, komen steeds vaker voor. Zeker bij kinderen is het een steeds vaker voorkomend probleem. Er zijn dan ook veel kinderen die aangepaste voeding nodig hebben, of te kampen hebben met ademhalingsproblemen. En dan zijn er nog de klachten die niet zo duidelijk aan een allergie toe te wijzen zijn. Dat zijn sluipende klachten zoals vermoeidheid tot zelfs leer- en gedragsproblemen. Zie hierover ook mijn vorige blog.

Ik weet uit ervaring wat een gepuzzel het is om erachter te komen waar je op reageert. Zeker bij kleine kinderen is het zoeken. Wat had het mij een hoop tijd en zorgen gescheeld als ik kinesiologie kende toen mijn kinderen klein waren! Om jou te helpen met je zoektocht organiseer ik een workshop, om zelf te leren testen waar jij of je kind niet goed op reageert.

Wat gaan we dan doen? Kinesiologie werkt met een spiertest. De spiertest is een soort antwoordapparaat van het lichaam. Ik leer je de spiertest en hoe je kunt testen of je allergisch of intolerant bent voor een stof. Ook leer ik je een techniek om een allergische reactie te verminderen. De workshop is praktisch en we gaan vooral veel oefenen. Je krijgt alle informatie mee om thuis verder te kunnen.

Praktische informatie:

Wanneer: maandag 8 november van 19.00 tot 21.00

Waar: Gouda

Kosten: 25,-

Meld je aan via onderstaand formulier! Heb je vragen, of heb je interesse maar kun je deze dag niet? Neem dan contact met me op.

 

FOUTJE IN FORMULIER

Heb je je al opgegeven voor deze workshop? Er zat een foutje in het formulier waardoor de mails niet bij me zijn binnengekomen. Dus geef je nogmaals op!