Leef je leven!

Leef jij je leven? Voel je dat je een pad bewandelt zoals dat voor jou bedoeld is? Of is daar ruimte voor verbetering? Zoek dan waar je een vlammetje voor voelt. Datgene waar je een passie voor hebt, dat is waar het om draait in jouw leven.

Een groot deel van je leven wordt misschien opgeslokt door praktische zaken als geld verdienen, je gezin etc. Het is niet altijd makkelijk je leven te vullen met waar je werkelijk een passie voor hebt. En dat geeft ook niet, als je maar genoeg aandacht aan je vlammetje geeft om het sterker te maken. Daarmee zet je jezelf meer in je kracht.

Maar als je tot de ontdekking komt dat je wel erg geleid bent door praktische zaken, of misschien niet eens weet waar je vlammetje voor brandt, dan is mijn advies daarmee aan de slag te gaan. Ruim meer tijd in voor je passie, of ga zoeken wat het voor jou inhoudt. Daarmee voorkom je dat je lichaam je wakker gaat schudden. Want dat is wat er kan gebeuren: je lichaam gaat signalen afgeven dat je op de verkeerde weg zit. Dat doet je lichaam eerst fluisterend, dan roepend, en uiteindelijk schreeuwend. Deze signalen kunnen bijvoorbeeld zijn vermoeidheid die niet over gaat, of spierklachten die steeds terugkeren. Tot zelfs auto-immuunziekten aan toe. Zo ver wil je het vast niet laten komen. Laat me je dan helpen.

Behandeling van fysieke en mentale klachten in Gouda

Werkwijze

Jouw lichaam en jouw energie weet wat goed is voor jou. We hoeven het “alleen maar” aan jouw lichaam te vragen. Welke karaktereigenschap is onderontwikkeld, wat slokt teveel tijd op, welke ervaring is een blokkade geworden? En hoe uit zich dat in jouw lichaam?

Voor dit inzicht zoeken we alle elementen, als een soort puzzelstukjes, bij elkaar. Ik reik je de stukjes aan en effen de weg voor je. Of het een succes wordt, dat is aan jou. Succes bereik je door aan de slag te gaan met jouw inzichten, en bereid te zijn iets te veranderen in je leven.

Hoe gaan we dat dan aanpakken? We maken een eerste afspraak, waarin we beginnen met een intake. We bespreken jouw klacht en de historie daarin. Dan gaan we meteen aan de slag met de eerste behandeling. Na iedere behandeling overleggen we over het vervolg. Om jouw lichaam en energie te laten spreken, maak ik gebruik van kinesiologie. Kinesiologie maakt het mogelijk zeer gedetailleerd te werken op het gebied van zowel lichaam, geest als ziel. Ook maak ik gebruik van hulpmiddelen als inzichtkaarten en bloesemremedies. Wil je meer weten over hoe dit werkt? Klik dan hier.

 

Praktische informatie

Een behandeling kost 70,- per keer en duurt 45 tot 60 minuten. Ook krijg je adviezen ter ondersteuning over bijvoorbeeld voeding of supplementen, tips en oefeningen voor thuis en je kunt dagelijks vragen te stellen via app of mail.

Hoeveel behandelingen nodig zijn is op voorhand moeilijk te voorspellen. Om de behandeling een echte kans te geven adviseer ik rekening te houden met minimaal drie behandelingen.

Mijn therapie wordt vergoed door de meeste zorgverzekeraars. Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging de FAGT en de RBCZ. Als je een verzekering hebt die alternatieve geneeswijzen dekt, kun je (een deel van) de kosten bij je verzekeraar terugvorderen. Check hiervoor de voorwaarden en vergoedingenlijsten van je verzekering.

Wil je meer weten over klachten waar ik in mijn praktijk veel mee werk? Klik dan hier

Jitske Rutte praktijk Treasure

Waarom een traject met mij?

Als je ervoor kiest om met mij een traject aan de gaan om je gezondheid terug te winnen, dan kies je voor een heel kundige, ervaren en empathische therapeut. Naast de verplichte medische kennis heb ik heel veel specifieke kennis vergaard. Ik breng kennis uit stapels wetenschappelijke onderzoeken samen en verwerk deze kennis in behandelprotocollen. Dit doe ik al vele jaren en voor allerlei aandoeningen. Daarnaast kan ik jouw situatie goed invoelen en begrijpen, maar je ook een spiegel voorhouden als dat nodig is. En de rode draad zien in jouw verhalen en de puzzelstukjes die we samen verzamelen. Prettig in de omgang en met veel kennis, dat is de meeste gehoorde terugkoppeling van mijn cliënten.